Get Adobe Flash player

1% Köszönjük!

1% Köszönjük!

Facebook

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

Adatvédelmi nyilatkozat

Egyesületünk, a Magyarországi Harmonikások Kulturális Egyesülete (harmonikainfo.hu oldal üzemeltetője) (székhely: 2300 Ráckeve, Nyár u. 25.) számára fontos az oldal látogatói által rendelkezésre bocsátott személyes adatainak védelme. Látogatóink és vásárlóink személyes adatait bizalmasan kezeljük, és gondoskodunk azok biztonságáról.

Oldalunkat regisztráció nélkül látogathatják, olvashatják.

Oldalunkon csak abban az esetben kérünk személyes adatot (név; email cím), ha a látogató a „Kapcsolat” űrlapon keresztül szándékozik üzenetet küldeni részünkre.
Ebben az esetben rendszerünk megjeleníti számunkra az oldal adminisztrációs felületén (mely jelszóval védett, és nem nyilvános munkafelület) az email írójának nevét, email címét és IP címét, melyről az elektronikus üzenet érkezett. Ezeket az adatokat, illetve az elküldött üzenetet rendszerünk továbbítja a cég email címére, a kapcsolattartás érdekében.
Rendszerünkben ezeket az üzeneteket és a hozzájuk kapcsolódó adatokat kizárólag a kapcsolattartáshoz szükséges ideig tároljuk. Ezekhez az adatokhoz csak a rendszergazda fér hozzá, illetve kezeli.

Hírlevelet nem küldünk.

A személyes adatok megadása önkéntes alapon történik. Az adatkezelő a megadott adatokat 2001. évi CVIII törvény figyelembe vételével kezeli, illetve tárolja. Mindent megtesz azok biztonsága és sérthetetlensége érdekében és azok kezelésekor a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben előírtaknak alapján jár el.

A „Kapcsolat” űrlapon, a rögzítéshez szükséges adatok:
Név
E-mail cím

A „Kapcsolat” űrlapon megadható a fentieken túl:
Telefonszám

Ezeket az adatokat az elektronikus levelezéshez használjuk fel.
Adatai módosítását bármikor kérheti elérhetőségeink valamelyikén.

Cookie-k (sütik)

A cookie egy olyan fájl, amelyet a webáruházat kiszolgáló szerver küld a felhasználó böngészőjének, és amelyet a felhasználó számítógépe tárol. A cookie-ban személyes adat nem kerül tárolásra. A cookie-ban tárolt adatok: kosár tartalma és munkamenet azonosító. A szolgáltatás igénybevételéhez cookie-k engedélyezése szükséges. Amennyiben nem szeretné engedélyezi a cookie-k használatát, letilthatja a böngészője beállításaiban (Beállítások menüpont). Cookie-k tiltása esetén a szolgáltatás bizonyos elemei csak részben, vagy egyáltalán nem használhatóak.
Ezekről bővebb információ megtalálható a
https://www.google.com/policies/technologies/types/
és a https://www.google.com/analytics/learn/privacy.html?hl=hu elérhetőségek alatt.

Vonatkozó jogszabályok:

2011. évi CXII. törvény – az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról (a továbbiakban: Infotv.)
2001. évi CVIII. törvény – az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről (főképp a 13/A. §-a)
2008. évi XLVII. törvény – a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmáról;
2008. évi XLVIII. törvény – a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól (különösen a 6.§-a)
2005. évi XC. törvény az elektronikus információszabadságról
2003. évi C. törvény az elektronikus hírközlésről (kifejezetten a 155.§-a)
16/2011. sz. vélemény a viselkedésalapú online reklám bevált gyakorlatára vonatkozó EASA/IAB-ajánlásról

Jogorvoslat:

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.
Levelezési cím: 1530 Budapest, Postafiók: 5.
Telefon: +36 -1-391-1400
Fax: +36-1-391-1410
E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu